avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de sustinere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de sustinere

Buna ziua, doresc si eu o lamurire: vreau sa depun dosar pentru alocatia de sustinere la Primarie. Am toate documentele, problema este ca adeverinta de venit de la fisc este ptr. anul 2015, si mi se cere si ptr. anul 2014. Este corect din moment ce lg. 277/2010 la art. 13 spune case iau in considerare veniturile din ultima luna inainte de solicitarea dreptului. Va rog sa-mi spuneti daca este necesara si adv. de venit ptr. 2014 sau este o dorinta a fc. public. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters320906 , utilizator 13:09, 19 Februarie 2015
antonya10 a scris:

Buna ziua, doresc si eu o lamurire: vreau sa depun dosar pentru alocatia de sustinere la Primarie. Am toate documentele, problema este ca adeverinta de venit de la fisc este ptr. anul 2015, si mi se cere si ptr. anul 2014. Este corect din moment ce lg. 277/2010 la art. 13 spune case iau in considerare veniturile din ultima luna inainte de solicitarea dreptului. Va rog sa-mi spuneti daca este necesara si adv. de venit ptr. 2014 sau este o dorinta a fc. public. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complementara cris34 cris34 buna ziua.eu astazi am fost la primarie...am depus dosarul pentru complementara in ianuarie2011.am primit abia luna trecuta...pe 2 luni,cred caci nu se ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara trufasalina trufasalina buna ziua,ma numesc trufas alina si suntem o familie monoparentala .am o fiica careeste eleva in clasa a x si beneficiaza da aceasta indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)