avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dividende pensionara limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dividende pensionara limita de varsta

Buna ziua
Sunt pensionara la limita de varsta si vreau sa-mi deschid o firma.
Este vreo problema pentru pensie, trebuie sa ma duc la Casa de Pensii sa declar ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:56, 19 Februarie 2015
Nu este nicio problemă. Puteți cumula pensia pentru limită de vârstă cu orice alte venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. decizie incetare cim vs decizie pensie limita varsta gina2010 gina2010 Buna ziua, ii sunt afectate cu ceva drepturile (pensia) daca firma la care lucreaza tatal meu, la primirea deciziei ptr limita de varsta (mai 2012) nu i-a ... (vezi toată discuția)
Minor angajat pe perioada vacantei marian1268 marian1268 fiica mea, in varsta de 17 1/2 ani, orfana de tata, primeste pensie de urmas, este eleva in clasa a 11-a, s-a angajat pe perioada nedeterminata, asa scrie in ... (vezi toată discuția)
Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)