avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acuzatie de fals,uz de fals...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acuzatie de fals,uz de fals...

am din partea vecinului circa 5 denunturi de fals ,uz de fals,marturie mincinoasa, am de asemenea circa 5 rezoluti de NUP la cele 5 denunturi ; vreau sa-l dau in judecata pentru calomnie,defaimare ...si mai nou UZ DE FALS!! pot s-o fac??? rezolutiile sunt din ultimii 3 ani!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:05, 19 Februarie 2015
desigur ca puteti sa faceti orice plangere. pentru a vi se raspunde ce fel de plangere trebuie cunoscute rezolutiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

denuntare a unei situatii neadevarate la organele de politie..?? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca o persoana face unele afirmatii cu caracter denuntator impotriva unei persoane, deasemeni aceleasi afirmatii, si prin unele precizari intr-un dosar al ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa, ar fi posibil? laau laau Ar avea sens o plangere penala pentru denuntare calomnioasa cu cerere de despagubiri morale in cazul de mai jos? Fostul sot ma terorizeaza cu plangeri de ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios AIAIOANA AIAIOANA Am doua colege care mi-au facut plangere penala pt.inselaciune,fals si uz de fals.Dupa toate cercetarile s-a demonstrat ca nu este asa si am primit de la ... (vezi toată discuția)