avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce faci atunci cand faci sesizare catre un Inspectorat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce faci atunci cand faci sesizare catre un Inspectorat de Politie-Raspunsurile primite sunt false si neadevarate ? La cine apelezi ?

In luna decembrie 2014 am facut cerere scrisa catre un Inspectorat de Politie Judetean sesizari privind mersul unei cercetari penale. Inspectoratul de Politie imi raspund = Total altceva decat ce am solicitat in intrebarea mea.Am facut revenire in 2015 . Inspectoratul de Politie judetean imi da raspunsuri false si mincinoase PE CARE LE POT PROBA CU ACTE . Spre exemplu face referire la o firma care nu exista la ORNC. Un alt exemplu imi spune ca eu nicioadata nu am solicitat unei primarii sa faca o punere in posesie pentru un teren. Pot proba cu acte si zeci de cereri ca am solicitat acest lucru... Si scrie mare si citet: In urma verificarilor facute ca constatat. Si dupa cum am scris neadevaruri pe care le pot proba cu acte !
Ce incredere c sa mai am in Inspectoratul de politie judetean ? Unde sa mai reclam aceste raspunsuri mincinoase date de politie ?
Cel mai recent răspuns: telecomanda , utilizator 16:58, 19 Februarie 2015
Daca ati facut deja o sesizare la IPJ legat de raspunsul deja primit si ati anexat in copie documentele pe care le detineti si in decurs de 30 de zile nu ati primit un alt raspuns de la IPJ, puteti sesiza Inspectoratul general al politiei si spre stiinta la IPJ, depunand in anexa copii certificate de autenticitate de catre un notar, dupa documentele pe care le detineti.
Daca ati facut plangere penala si speta a fost trimisa de catre procuror spre cercetare la politie, puteti sesiza si parchetul, legat de raspunsul primit.
Puteti sesiza Corpul de Control al Ministerului de Interne.
Probabil ca nu ati inteles ! I.P.J (jUDET) imi da raspunsuri eronate mincinoase. Multumesc an trimis toaate documentele pe care le detin si dovedesc minciunile politiei la D.G.A. iar ca sa fie tacamul complet in momentul in care ma vor chema voi depune si o inregistrare video facuta cu o camera ascunsa / Bineinteles ca voi da si brelocul camera SPY. Din care rezulta ca de la prima declaratie data de mine Politistul se antepronunta trimitandu-ma in civil. Voi vedea s imultumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine eliberează certificatul de competență profesională ca ... Haru Haru Cine eliberează certificatul de competență profesională ca agent de securitate în cazul unui fost polițist sau jandarm? (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu a unor politisti tudor422 tudor422 Abuz in serviciu a unor politisti Acum o luna am fost amendat abuziv de catre un politist si consider ca a comis infractiunea de abuz in serviciu deoarece ... (vezi toată discuția)
Vecini recalcitranti alexateo alexateo Buna ziua, As dori ce trebuie sa facem cu niste vecini care au facut urmatoarele fapte: Locuiesc intr-o vila unde suntem trei familiii. Fiecare familie e pe ... (vezi toată discuția)