Buna ziua!
Pentru un an de zile am fost administrator "marioneta" la o firma de-a patronului la care lucrez. De jumatate de an am scapat de aceasta "onoare" in schimb am primit prin sms de la o banca ca s-a emis o poprire executorie pe niste sume destul de mari. Cand am sunat la banca respectiva mi s-a spus ca poprirea e emisa pe contul firmei ...
Pot sta linistita? In ce conditii m-ar putea afecta in mod direct situatia dificila in care se gaseste firma la care am fost administrator?
Va multumesc!
Pe perioada cat am fost administrator nu am lucrat cu aceasta banca, lucru confirmat si de patronul meu care ma tot linisteste ca nu trebuie sa-mi fac griji ca nu e semnatura mea pe contractul de imprumut ...
Poprire conturi
gps
buna ziua,
sotul meu este actionar la o firma aflata in reorganizare. in 2008 am semnat si eu, ca sotie, si el, ca actionar un bilet la ordin la ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati
daria79
Buna ziua,
Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate. In perioada 2008-2009 am lucrat la o firma, iar patronul mi-a facut imputernicire la banca ... (vezi toată discuția)
Probleme credit bancar
Alex47
Buna ziua,
Am o problema - in urma cu cativa ani (perioada 2006 - 2007)impreuna cu cativa colegi de la locul de munca unde lucram in aceea perioada am facut ... (vezi toată discuția)