avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauze acte imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauze acte imobiliare

Sunt casatorita, daca cumpar o proprietate impreuna cu fiica mea, aceasta in cazul unui divort va fi adusa la partaj ? Ce presupune aceasta coproprietate
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 22:46, 19 Februarie 2015
Daca va este aplicabil regimul comunitatii legale de bunuri atunci bunul va fi partajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,sunt căsătorită de 18 ani și am o fiica de 18 ... mateescu.sabina mateescu.sabina Bună ziua,sunt căsătorită de 18 ani și am o fiica de 18 ani; soțul meu are mai multe proprietăți,însă eu nu am nimic pe numele meu.,sunt ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil mag03 mag03 Daca cumpar un imobil (fiind casatorita)in coproprietate cu fiica mea necasatorita in caz de divort imobilul face obiectul partajului? (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la ce avem ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna ziua! Va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la ce avem de făcut in următoarea situație: sunt căsătorită in regimul comunității legale de ... (vezi toată discuția)