avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare imobil

Daca cumpar un imobil (fiind casatorita)in coproprietate cu fiica mea necasatorita in caz de divort imobilul face obiectul partajului?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:11, 28 Martie 2015
Orice bun achizitional in cadrul regimului matrimonial al comunitatii conventionale se considera bun comun ambilor astfel ca imobilul va face obiectul partajului in cazul unui divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziție imobil prin programul prima casă de persoană necăsătorită. poate deveni ulterior coproprietar actualul partener? Ioana A Ioana A Buna ziua. Daca un cuplu necasatorit locuieste intr un imobil si unul dintre parteneri doreste sa il cumpere prin programul \"prima casa\" pe numele sau si ... (vezi toată discuția)
Am un apartament cumparat inainte de casatorie si acum doresc ... Jydanul68 Jydanul68 Am un apartament cumparat inainte de casatorie si acum doresc sa o trec in acte si pe sotia mea,cum procedez? (vezi toată discuția)
Buna! eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. ... Timea.Melinda Timea.Melinda Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)