avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pt amenda de 200 ron
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pt amenda de 200 ron

Buna, am si eu o intrebare. Sotul meu a primit o somatie de la Directia fiscala in care se specifica faptul ca are o amenda pt tulburarea linistii publice. Amenda a fost data anul trecut in aprilie. Imi puteti spune daca va fi trasa doar suma de 200 ron in ziua in care va primi salariul sau mai mult?
Cel mai recent răspuns: annadode , utilizator 20:12, 19 Februarie 2015
nu se spune nimic de executor, Directia Fiscala a trimis probabil SOMATIE si TITLU EXECUTORIU ceea ce inseamna ca va pune poprire pe conturi si e posibil sa primeasca adresa si societatea la care lucreaza sotul, amenzile nu au penalitati si dobanzi.
Da, Directia fiscala a trimis somatie in care se specifica faptul ca s-a inceput executarea silita a sumei de 200 ron. Va multumesc pt lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata amenda cituandu007 cituandu007 Buna ziua, Sunt student la medicina si am o masina pe numele meu, am primit anul trecut o amenda de 200 lei si nu am platito nici pana in ziua de astazi si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un credit alina_1983 alina_1983 buna ziua, este vorba de un credit personal facut din 2008 si platit pana anul trecut, cand nu s-a mai platit pentru ca se cereau dobanzi nejustificate. s-a ... (vezi toată discuția)
Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)