avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu un credit

buna ziua,
este vorba de un credit personal facut din 2008 si platit pana anul trecut, cand nu s-a mai platit pentru ca se cereau dobanzi nejustificate.
s-a pus in executare, s-a pus poprire pe conturi si s-au tras mai multi bani decat trebuia (dobanzi si penalitati nejustificate de contract).
Ce actiune trebuie facuta pentru a se recupera banii luati in plus de firma care a acordat creditul?
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 17:29, 17 Septembrie 2012
contestatie la executare
mai mult ce intelegeti dvs prin mai multi decat trebuia
va somat pentru o suma x dar va poprit o suma mai mare ?
nu au somat, au pus direct poprire pe cont. s-a platit cu 2000 lei in plus, dupa calcule.
executarea s-a terminat. au tras cati bani au vrut ei si acum apar la ei cu zero, dar au luat mai multi bani. nu e imbgatire fara justa cauza?
poprirea se face fara somatie prealabila dar trebuie sa vatrimita o instiintare de poprire in care vi se spune pentru ce suma v-a blocat contul, ce reprezinta suma si cel mai important in baza carui titlu executoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - credit europe bank Abro Abro Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie, in care consider ca sunt nedreptatit. In 2017, am avut conturile blocate de catre ANAF pe niste sume destul de mari. ... (vezi toată discuția)
Executare silita brenda-patricia1 brenda-patricia1 Bună ziua Am o rata la un credit , plătesc ratele dar mi sa pus poprire pe cont banca nu ma instintat iar ratele s-au dus la poprire . Am rezolvat problema ... (vezi toată discuția)
Conturi blocate de catre executor, desi am platit ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua. Acum ceva timp prietenul meu a primit o amenda pentru rovinieta, s-a platit amenda in sine de catre altcineva si din anumite motive nu a stiut ... (vezi toată discuția)