avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament Orange neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament Orange neplatit

Va salut am si eu o intrebare daca nu am achitat un abonament orange din 2006 o firma de recuperari care ma streseaza de cateva saptamani se poate intampla ceva datoria aceia nu sa prescris?Ei ma ameninta cu inceperea procedurilor de executare silita.....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:12, 21 Februarie 2015
Nu ii luati in seama, s-a prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit prescris-nelegalitate executare silita? geodyva geodyva In 2005 am avut un abonament la o firma de tetefonie mobila,l-am tinut o luna si nu l-am mai platit.o lunga perioada de timp nu mi-a mai venit nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat si daca da ce risc ? Dorky Dorky La finele anului 2012 am contractat un telefon cu abonament in valoare de 12€ pe o durata de 12 luni de la o societate afiliata Orange Romania. La ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)