Va scriu din nou despre o problema pe care am intampinat-o la locul de munca si despre care v-am mai scris, in legatura cu sustinerea unui examen de ocupare a unui post de instructor de educatie,la data aceea vacant,am sustinut examenul pe care l-am si promovat,numai ca postul era deja"ocupat" de o persoana agreata de seful de centru, care si-a depus dosarul de inscriere la concurs ulterior datei limita de depunere a dosarului de inscriere ,avand si subiectele si obtinand bineinteles punctaj maxim atat la proba scrisa cat si la cea orala desi bibliografia este destul de mare.Supararea mea este legata de faptul ca am fost notata cu o nota mai mica decat trebuia tocmai pentru a favoriza astfel persoana care a ocupat deja postul.As dori sa ma sfatuiti ce as putea sa fac in astfel de situatie ,sa raspunda cineva pentru toate neregulile care se intampla intr-o institutie de stat unde toti angajatii au drepturi egale fara sa fiu persecutata sau concediata pentru ca am curaj sa infrunt seful caruia nu-i pasa de angajati, ci numai de postul pe care il ocupa.Dupa aflarea rezultatelor i-am spus sefului ca nu este corect ce intampla el motivand atunci ca mai presus de orice este interesul institutiei si ca eu trebuie sa raman pe functia pe care o ocup, de infirmiera desi am studii superioare .
Este a doua oara cand sustin acest examen si am facut la primul examen contestatie si atunci am luat nota mai mica decat cea initiala si a doua oara nu am mai facut deoarece am vazut ca nu rezolv nimic.Numai ca in In urma examenelor pe care le-am sustinut am facut niste comentarii in legatura cu faptul ca nu e corect ce se intampla si ca cineva trebuie sa plateasca pentru suferinta unui om,comentarii care au ajuns la urechile sefului si am fost amenintata citez';tine-ti odata gura..., mergi si fa-ti control pshiatric.Imi este teama ca imi voi pierde locul de munca ca am avut curaj sa spun numai ca nu este corect sa se angajeze cineva pe pile, si de aceea am apelat din nou la ajutorul Dvs fiindu-mi teama sa ma adresez altor sfi superiori sefului meu pentru ca va cuvantul meu ipotriva cuvantului lui.
Admitere inm
gangan
Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema ... (vezi toată discuția)