avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Sa anunte in scris pe ceilalti ofertanti ca s-a ales ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Sa anunte in scris pe ceilalti ofertanti ca s-a ales un castigator ?

Achizitie directa: Contract de prestari servicii.
S-au primit mai multe Ofertede pret.
S-a selectat castigatorul.

Va rog sa imi spuneti
daca institutia achizitoare
trebuie /are ca obligatie
sa anunte in scris pe ceilalti ofertanti
ca s-a ales un castigator ?
Se va mentiona si numele ofetantului castigator
si pretul oferit ?
Cel mai recent răspuns: cristiannegru , utilizator 11:01, 20 Februarie 2015
Nu are obligatia decat daca a precizat in invitatie ca ii va anunta.

Dar va recomand, nu va afecteaza cu nimic si va scuteste de multe complicatii ulterioare, mai ales in ce priveste transparenta, pe care o vor invoca posibil controalele ulterioare.
Va multumesc pentru recomandari !
Sa aveti o zi minunata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de adjudecare/selectie a ofertantului castigator este obligata sa comunice in scris către toţi candidaţii rezultatul procedurii = candidatul castigator ? oanaportar oanaportar Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul prezentat mai jos: - dupa data de 25.02.2016, la achizitia directa privind atribuirea unui ... (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa facuta de institutiile publice nicolaescu43 nicolaescu43 Va rog sa-mi spuneti ce se intelege prin achizitie directa pe care o pot face institutiile publice. Pot sa cumpere bunuri si servicii pana la 15.000 de euro ... (vezi toată discuția)