avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Exista restrictii in asigurarea unui imobil cu grad ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Exista restrictii in asigurarea unui imobil cu grad III risc seismic?

Buna ziua,

Exista anumite riscuri ce nu pot fi acoperite:(( de catre asigurator pentru o cladire expertizata cu gradul III seismic?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:12, 20 Februarie 2015
De regula asiguratorii sunt reticenti a incheia asigurari la apartamente situate in imobile incadrate in risc seismic
Majoritatea asiguratorilor refuza sa incheie asigurare sau daca accepta ,se negociaza un procent de risc,astfel ca in eventualitatea producerii unui cutremur,asiguratul sa primeasca o suma infima in raport de eventualele pagube

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare facultativa apartament incadrat in gr. ii seismic SIMOTARA SIMOTARA Buna ziua, am urmatoarea intrebare: detin un aparatament de 2 camere, pentru care pana in anul 2014 am avut incheiate atat polita obligatorie cat si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! părinții mei poseda un apartament într-un imobil ... RM RM Buna seara! Părinții mei poseda un apartament într-un imobil încadrat la categoria 2 risc seismic. Dorim sa asiguram apartamentul si nu reușesc sa găsesc ... (vezi toată discuția)
Bloc incadrat grad seismic u3 cristina_pop cristina_pop Buna ziua. Doresc sa vand un apartament ce se afla intr-un bloc incadrat la U3 grad seismic. Stiu ca nu este acceptat de banci pentru credit. Pot face o ... (vezi toată discuția)