avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie civila

salutare. vreau sa inchei cu o persoana fizica o conventie civila. intrebarea mea este ce se plateste in acest caz (doar impozitul de 16%)? cine plateste (angajatorul?) cum se declara? merci anticipat.
Cel mai recent răspuns: Instantlife , utilizator 11:47, 17 Iunie 2009
Dupa cate stiu atata vreme cat prestatia nu este continua si prin urmare conventia nu se substituie unui contract de munca- n-ar trebui sa fie probleme. Intradevar, Elis a pus intrebarea corecta: ce anume ar impiedica o persoana sa presteze unele servicii in afara unei relatii de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este mai rentabil: cim sau conventie civila? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Vreau sa angajez traducatori cu carte de munca si vreau ca suma sa varieze de la o luna la alta, care sunt impozitele (toate cheltuielile) pe care ... (vezi toată discuția)
Persoane fizice neautorizate ion g ion g poate sa-mi spuna cineva ,va rog,daca o societate poate colabora cu o persoana fizica neautorizata in baza unei conventii civile de prestari servicii? ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii sau conventie civila intre un srl si o persoana fizica crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati. Am un SRL si doresc sa angajez o persoana pentru executarea anumite lucrari de instalatii. ... (vezi toată discuția)