avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chitanta taxa de timbru anulata de judecator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chitanta taxa de timbru anulata de judecator

buna ziua.
ma numesc adriana si as vrea sa va intreb daca este posibil ca un judecator sa anuleze o chitanta de 3000 de roni. pe scurt ,este vorba de un process de succesiune .am incercat sa deschidem dosarul. am angajat si un avocat si facand el calculul a spus ca trebuie sa platim 3000 de roni taxa de timbru . dupa un timp a venit o scrisoare in care scria sa achite taxa judiciara de timbru in cuantum de 4626 lei si nu pana la concurenta sumei de 4626 lei .la care avocatul a spus ca mai trebuie sa completam si am platit 1626 roni. cu toate acestea nu a fost acceptat dosarul dupa reexaminare anulare cerere . am cerut explicati am facut cereri pentru recuperarea chitantelor .am fost destul de insistente si intr-un final a iesit judecatorul din birou,dupa ce a scris pe chitanza de 3000 ANULATA ,si a venit la arhiva si a spus ca nu ne poate returna chitanzele pt ca au fost folosite pentru toate udientele care s-au tinut pt dosar. a spus citez '' omeneste ne intelege,dar din punct de vedere juridic nu poate sa faca nimic'' .noi am inceput un alt dosar si prima scrisoare care a venit ne-a informat ca trebuie platita suma de 7626 . in loc sa pierd 4626 si sa mai platesc la al doilea 7626 nu imi convenea sa mai ajung la primul inca 3000 daca as fi stiut ?
dar nu a fost o suma completa,in nici o scrisoare nu scria total de 7626 .
Cel mai recent răspuns: adriana-daniela , utilizator 18:31, 20 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
buna seara si va multumesc pentru raspuns .
dar totusi nu inteleg de ce a anulat chitanza.
inteleg ca a fost anulat cererea si dosarul dar chitanza sa nu o mai pot recupera mi se pare ceva absurd.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta anulata adriana-daniela adriana-daniela buna ziua. ma numesc adriana si as vrea sa va intreb daca este posibil ca un judecator sa anuleze o chitanta de 3000 de roni. pe scurt ,este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu platit in 06.12.2013 CatalinEne CatalinEne Buna seara , M-ar interesa daca se poate cere in instanta recuperarea sumei platite in 06.12.2013 ( 3956 lei !!! ) si care ar fi procedura corecta pe care as ... (vezi toată discuția)
Probleme cu taxa timbru judiciar. danaa1 danaa1 Am avut un dosar pe rolul unei instanțe, am achitat taxa judiciar de timbru in cuantum de 100 lei pentru daune morale conf. art. 7 din OUG 80/2013. Procesul ... (vezi toată discuția)