avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare timbru de mediu platit in 06.12.2013
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare timbru de mediu platit in 06.12.2013

Buna seara ,
M-ar interesa daca se poate cere in instanta recuperarea sumei platite in 06.12.2013 ( 3956 lei !!! ) si care ar fi procedura corecta pe care as putea sa o aplic in acest sens . Mentionez ca am apelat la un avocat care m-a lasat balta . Am achitat taxa judiciara de timbru ( aceea de la CEC ) in cuantum de 300 de lei dupa care mi s-a anulat dosarul din lipsa de plata taxa judiciara de timbru . Mentionez ca doamna avocata nu a stiut sa-mi spuna CLAR care este suma pe care trebuie sa o achit pentru aceasta taxa . Nu detin chitantele cu care am efectuat aceasta plata la CEC deoarece sunt la dosarul pe care l-a depus. Doresc sa stiu daca pot recupera cu adevarat ceva din aceasta suma . Astept pareri si sfaturi de la voi . Multumesc

P.s : las si un link cu dosarul pe care l-am avut , cel care din motive necunoscute mie nu a fost judecat....[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 24 August 2015
CatalinEne, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:43, 26 August 2015
Înțeleg că dosarul dvs. a avut ca obiect recuperarea sumei plătite cu titlu de timbru de mediu, iar instanța a anulat cererea de chemare în judecată și a respins cererea de reexaminare.

Îmi pare rău, însă acum nu mai puteți face nimic. Legea prevede niște termene în care vă puteți adresa instanței. În acest moment, aceste termene sunt depășite.
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta taxa de timbru anulata de judecator adriana-daniela adriana-daniela buna ziua. ma numesc adriana si as vrea sa va intreb daca este posibil ca un judecator sa anuleze o chitanta de 3000 de roni. pe scurt ,este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Chitanta anulata adriana-daniela adriana-daniela buna ziua. ma numesc adriana si as vrea sa va intreb daca este posibil ca un judecator sa anuleze o chitanta de 3000 de roni. pe scurt ,este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu taxa timbru judiciar. danaa1 danaa1 Am avut un dosar pe rolul unei instanțe, am achitat taxa judiciar de timbru in cuantum de 100 lei pentru daune morale conf. art. 7 din OUG 80/2013. Procesul ... (vezi toată discuția)