avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Durata incheiere contract prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Durata incheiere contract prestari servicii

As dori sa stiu daca un contract de prestari servicii medicale se poate incheia pe o perioada nedeterminata in conditiile in care medicul va avea un program fix de consultatii intre anumite ore.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:21, 21 Februarie 2015
Despre ce forma juridica vorbim?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata contract civil de prestari servicii egrindeanu egrindeanu Lucrez intr-o unitate bugetară si directorul meu încheie contract civil de prestari servicii cu o persoana fizică de 2 ani . Mă întreb dacă nu este o ... (vezi toată discuția)
Conditii legate de contract de colaborare inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa aflu daca in situatia in care am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu un program de munca de 8 ore, si as dori sa desfasor ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii tecu63 tecu63 Am contract de munca pe perioada nedeterminata ....angajator unitate medicala de stat. Am si un contract de prestari servicii medicale cu acelasi ... (vezi toată discuția)