avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drept de CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drept de CCC

pe 1 iunie mi se termina ccc iar pe 1 iulie sunt programata sa nasc cel de-al doilea copil, in aceata perioada pot beneficia de concediu medicat dat de doctorul ginecolog?
mentionez ca ,contractul meu de munca a fost pe perioada determinata si s-a terminat
Cel mai recent răspuns: ioana123654 , utilizator 18:54, 22 Februarie 2015
Cand a incetat c.i.m.?
imediat dupa ce am intrat in ccc, in august 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de primire a indemnizatiei pentru al doilea copil ioana123654 ioana123654 Ce as putea sa fac in umatoarea situatie: am avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat cand am intrat in ccc, pe 31 mai mi se termina ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil larisal larisal Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in luna a II -a si urmeaza sa nasc in luna iunie. La firma la care lucrez sunt incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie de crestere a copilului si prenatal? saonioana saonioana Buna ziua. Sunt studenta la zi, anul 1 si am contrat de munca pe perioadat determinata incepand cu 26.06.2012 care se incheie la 04.05.2013. urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)