avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbarea continutului unei Incheieri sedinta = Fals ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbarea continutului unei Incheieri sedinta = Fals material= 288/320 ?

Buna ziua/seara
Sint intr-o situatie delicata si as avea nevoie de - raspunsul la  doua intrebari juridice =
       1)Inlocuirea sau schimbarea continutului unei Incheieri de sedinta - este = a)Abuz in serviciu 246/297( nu cred) sau este  b)Fals material in inscrisuri oficiale  288/320?
A fost schimbata,inlocuita una din incheieri sedinta care nominaliza/numea obiectul ce trebuie partajat
      2)Incheierea de sedinta - Dezbateri Fond/Practicaua( corp comun cu Sentinta civila Fond) - poate contine- solicitari mincinoase,neadevarate ? = aceasta de mai jos
--------------
  Reprezentantul reclamantei solicita = 
- admiterea cererii principale astfel cum a fost formulata,
-xxxx atribuirea imobilului reclamantei avind in vedere ca aceasta locuieste cu copii rezultati din casatorie in imobil,,
------------------------------------------
3)Dupa 5 ani de procese= civile/partaj bunuri(definitiv si irevocabil) si penale ,,,nu am obtinut desi am facut cereri,solicitari la timp,,nu am obtinut =
- a)analizarea programului de lucru al reclamantei si
- b)analizarea veniturilor obtinute de familia de 4 pers in 8/opt ani de studiu/perioada de referinta = ian 1993 - dec 2000
Cum pot obtine in penal aceste doua elemente,.
Va multumesc mult pt amabilitatea dvs

Alte discuții în legătură

Importanta ""incheierilor de sedinta "" intr-un proces ?2) incheierea de sedinta - dezbateri - este parte integranta cu - sentinta civila - fond ?? ContSters124097 ContSters124097 Importanta \\"\\"Incheierilor de sedinta \\"\\" intr-un proces ?2) Incheierea de sedinta - DEZBATERI - este parte integranta,face - \\"\\"corp comun \\"\\" cu ... (vezi toată discuția)
Încheierea de dezbateri este parte din sentinþã? ContSters124097 ContSters124097 Buna ziua, Respectuos - va rog frumos - daca se poate - raspunsul la urmatoarea intrebare = Incheierea de sedinta -DEZBATERI - Fond//partaj bunuri - ESTE - ... (vezi toată discuția)
Importanta incheierii de sedinta - dezbateri - fond. este corp comun cu sentinta? sudurluk55 sudurluk55 Buna ziua,, Respectuos va rog mult - daca se poate raspunsul la urmatoarea intrebare = IMPORTANTA - Incheierii de sedinta - DEZBATERI -Fond- din 14 sept ... (vezi toată discuția)