avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Inchiriere proprietate luata prin credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Inchiriere proprietate luata prin credit

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca acea clauza care interzice instrainarea (inteleasa prin "inchrierea" unei proprietati se aplica si la cele luate printr-un credit imobliar. Din cate stiu e interzisa inchrierea apartamentelor luate prin Prima Casa, dar din ce am citit se pare ca si pentru alte proprietati luate prin credit e nevoie de un acord al bancii pt inchiriere, atata timp cat creditul pentru acel imobil nu a fost platit intregral.

Puteti sa ma lamuriti, va rog?
Daca prespunea mea se confirma, ce alternative as avea? Credit de nevoi personale? (evident, total nerentabil)

va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: FloAd , utilizator 16:23, 20 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca prin imputernicit - sanse anulare? marcu43 marcu43 in 2007 am girat pe cineva cu un apartement pentru un imprumut (pe langa apartamentul meu mai sunt puse in ipoteca si 2 imobile care apartin celui care a luat ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu ipoteca vali2005 vali2005 daca am apartament cu ipoteca la banca pot sa-l inchiriez? (vezi toată discuția)
Inchiriere = instrainare??? MalyS MalyS Vreau sa stiu, va rog, daca interdictia de instrainare a unui imobil include si interdictia de inchiriere a acestuia. Va multumesc (vezi toată discuția)