avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Fonduri de investitii - riscuri & beneficii
Discuție deschisă în Bursa de valori

Fonduri de investitii - riscuri & beneficii

Buna ziua,

Care ar fi cea mai buna varianta de maximizare a unor economii de 10-15 euro, in conditiile in care depozitele in euro au dobanzi complet ne-avantajoase?

Care sunt riscurile asociate alternativelor de investitie, gen obligatiuni, depozite structurale, garantii etc?

As vrea sa aflu mai multe detalii, dincolo de partea teoretica.

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:46, 20 Februarie 2015
Puteti sa urmariti singur evolutia cotatiilor actiunilor listate la bursa de valori Bucuresti pe bvb.ro si apoi sa contactati un broker care sa va ajute. Se spune pe la colturi ca actiunile companiilor din energie sunt la moda acum.
Pentru fondurile de investitii le puteti alege si apoi sa le urmariti evolutia.
Sfaturi concrete adica cumpara la cutare si la cutare e cam greu, practic imposibil. De altfel valoarea aceea de 10-15 euro, daca nu e o greseala de scriere, e foarte mica pentru a discuta de un castig cat de cat semnificativ la astfel de investitii. Daca ati fi scris 10 000 euroi poate ca era altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat actionar Raulandrei199001 Raulandrei199001 Buna am si eu un certificat de actionar si as vrea sa stiu CE valoare au cati bani pot lua pe ele sunt 39 de actiuni (vezi toată discuția)
Vreau sa ma apuc sa investesc pe bvb solomonionut solomonionut Vreau sa ma apuc sa investesc pe BVB si explorez daca sa fac asta pe Persoana Fizica sau SRL As avea 2 nelamuriri: 1. Daca un SRL micro (platitor impozit ... (vezi toată discuția)
Investitii fara moarte la bursa Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu RRC,TGN,DAFR,SNP,TEL, etc utilitati......acestea nu au moarte....,scaderi temporare poate. In plus cred ca suntem foarte jos cu preturile ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)