avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Creante si datorii prescrise
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Creante si datorii prescrise

Conform pct.46/omf1753/2004 nu mai putem scoate din evidenta crentele si datoriile prescrise fara parcurgerea tuturor pasilor judecatoresti pt decontarea lor.
Care sunt sanctiunile in caz de nerespectare a acestei prevederi?
Din cate stiu, cheltuielile aferente scoaterii din gestiune a creantelor sunt nedeductibile fiscal la calculul impozitului pe profit , inclusiv TVA aferent !
Cum procedez in cazul scoaterii din evidenta a unor datorii prescrise?

Alte discuții în legătură

Creante si datorii prescrise Conform pct.46/omf1753/2004 nu mai putem scoate din evidenta crentele si datoriile prescrise fara parcurgerea tuturor pasilor judecatoresti pt decontarea ... (vezi toată discuția)
Inchidere client/furnizor vechi de 7 ani florip florip In ce conditii pot inchide inainte de inventar un client si un furnizor (acelasi) cu sume aproape egale, daca facturile sunt din 2005, iar respectivul client ... (vezi toată discuția)
Model pv aga sau decizie adm(prescriere) lenuivan lenuivan va rog frumos sa ma jutati cu un model de pv AGA ptr PRESCRIERE furnizori si clienti, am in contab clienti si furniz din 2002 si vreau sa-i prescriu(asociatul ... (vezi toată discuția)