Am si eu o mare nelamurire in ceea ce priveste reprezentarea in instanta. Am fost intr-un proces in care judecatoarea mi-a spus k nu am calitate de reprezentare in instanta. Apoi m-a intrebat dk sunt incrisa in ccj, dandu-i raspunsul "NU".
De la intrebarea asta eu am tras concluzia k ar fi bine sa ma inscriu in ccj, ceea ce am si facut. Nu am mai avut problema in instanta de la inscriere. Sa fie acesta motivul? Inscrierea in ccj?
Odata cu inscrierea mi-am procurat stampila si delegatii. as vrea sa stiu daca eu as putea sa reprezint o alta pers juridica fara a avea incheiat un contract de munca cu aceasta, adica fara a fi angajata.
eu stiam acelasi lucru. pt a putea sa reprezint o pers juridica imi trebuie contract de munca, nu doar prin delegatie. cineva mi-a spus k si consilierii juridici inscrisi in ccj pot reprezenta pers. juridice dar nu si pers fizice, fra a avea un contract de munca cu acestea. mergmai mult pe varianta mea si voastra, pt k nu merg pe "principiul" - "dk nu risti nu castigi":) va multumesc mult de tot.