avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie ANAF

Ati postat pe site un material in care spuneti ceva despre o declaratie(205 cred),si ati enumerat si categoriile de persoane care sunt obligate sa o dea.Printre acestea se numara si persoanele care au venituri din dobanzi.Daca am cont bancar in tara cum sa declar asta,nu am nici pe cine sa mandatez,si apo nu mai stiu exact suma,o mai fi crescut...Daca vreau sa imi deschid in Germania o firma,trebuie sa declar asta si in Romania cumva?Adica venitul imi vz fi impozitat aici,nu cred ca am de ce sa mai dau explicatii si in Romania.In caz de insolventa,cum fac sa inchid firma cat mai repede,fara costuri mari?Se pot indrepta creditorii(cu toate ca nu voi face asa ceva,intreb in cazul in care am ghinionul asta) spre contul bancar din tara si garsoniera pe care o am?ma scuzati,v-am cam stresat...:sorry: va multumesc
Cel mai recent răspuns: diana_1990 , utilizator 02:32, 21 Februarie 2015
Impozitul pe venitul din dobanzi se retine la sursa, adica il retine si plateste banca si dumneavoastra nu mai declarati nimic.
Daca inregistrati firma in Germania, o faceti numai acolo si respectati legislatia de la ei. Vedeti ce conditii impun ei.
Va multumesc pentru raspuns.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum cer refacerea deciziilor de impunere la un pfa pe 2005-2010? cine crede ca am vreo sansa paticon2000 paticon2000 Am depus aceasta cerere, la finante. Crede cineva ca am vreo sansa? Am nevoie de un avocat care cunoaste astfel de probleme. Va rog, sunt disperata. va rog ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Deoarece am intalnit mai multe opinii in legatura cu modul de completare a declaratiei 200 pentru PFA, as dori sa solicit o opinie si pe acest ... (vezi toată discuția)
Informații anaf Ramoida Ramoida Bună seara. Sunt persoana fizica fara venit, însă la emiterea unei Adeverințe de venit de la ANAF apar cu 1 leu încasări. Nu este suma mare dar nu ... (vezi toată discuția)