avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... 3 oferte ???
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

3 oferte ???

Buna seara,
stie cineva sa-mi spuna daca pentru a realiza o lucrare are consta in schimbarea/montarea unei tevi de apa calda la subsolul blocului avem nevoie de 3 oferte din piata?
si daca da imi puteti sugera si un articol din lege?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MariusGheorghe , utilizator 01:25, 22 Februarie 2015
Este bine sa aveti mai multe oferte, pentru a nu exista discutii.
Legea 230/2007 Articolul 37
Pentru lucrarile privind proprietatea comuna, administratorul, tinand seama de pret, durata de executie si calitate, supune spre analiza, selectie de oferte si aprobare comitetului executiv al asociatiei de proprietari ofertele operatorilor economici care satisfac cerintele, in vederea executarii lucrarilor, conform legislatiei in vigoare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Februarie 2015
ContSters241232, utilizator
Nu exista obligatia ca asociatia, administratorul, comitetul... sa analizeze "3 oferte".
Cei ce decid afectuarea lucrarii, daca au posibilitatea pot sa discute si sa solicite ofertele mai multor executanti. Daca legea ar fi prevazut "3 oferte", in unele cazuri asociatiile nu ar mai reusi sa faca legal nici o lucrare daca ne gandim ca pot fi orase unde este una sau doua firme de profil.
Va multumesc pentru lamuriri..s-a inteles!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui trebuie sa ne adresam? biankaw biankaw buna ziua! numele meu este bianca si am o problema pe care nu stiu cum si unde sa o rezolv si as dorii ajutorul dumneavoastra cu 2 luni in urma la subsolul ... (vezi toată discuția)
Lucrari imbunatatire bloc asso asso Buna seara , va rog sa imi clarificati ce acte sunt necesare si care sunt pasii de urmat pentru intreprinderea lucrarilor de anvergura la un bloc. De ... (vezi toată discuția)
Probleme de asociatie fodor florian fodor florian buna seara . vreau si eu daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu date tehnice sau legale urmatoarele probleme: 1. eu stau la etajul 10 .de aici vin foarte ... (vezi toată discuția)