avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vanzare locuinta,fara partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vanzare locuinta,fara partaj

Buna ziua,as dori daca se poate sa mi raspundeti la o intrebare.In urma cu ceva timp,am cumparat o garsoniera.In momentul acela eram casatorita in acte ,dar despartita de sot ,deoarece el era plecat in Italia si nu stiam nimic de el.Ulterior am divortat.Am aflat ca nu pot vinde aceasta camera,deoarece are si fostul sot parte la ea.Cum sa fac ,ca sa pot vinde?Daca sotul nu era in tara la momentul dobandirii acestei camere,cum are dreptul la ea?Ce solutii exista ?Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:16, 1 Aprilie 2015
La notar sa meargă și apoi se traduce și se apostileaza.
Mergeți la un notar în românia, spuneți ce vreti sa faceți exact și sa va scrie pe ceva ce anume trebuie sa scrie în act.
Buna seara,multumesc frumos pentru raspunsurile date.Daca cartea de identitate a fostului sot a expirat,poate intocmi acest act cu cartea de identitate din Italia sau cu pasaportul?Multumesc inca o data pentru timpul acordat.::
Nu cred.. dar sa intrebe la consulat ( o poate face telefonic - daca i-o raspunde cineva).
Pasaportul e act de calatorie, nu e act de identitate.
Poate sa isi schimbe carte de identitate de acolo unde e , tot prin consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura facuta la consulatul romaniei in italia george si antonia george si antonia Sunt in Italia si trebuie sa deschid urgent un cont in Romania. Se poate face o procura la consulat pentru a imputernici pe cineva din tara fara ca acea ... (vezi toată discuția)
Procura de reprezentare in italia gcercelaru gcercelaru Buna ziua. Va rog foarte mult sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: trebuie sa fac o procura de reprezentare la un proces in Italia pe numele unei rude. ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca cu un cetatean algerian ivonneo0183 ivonneo0183 buna, am si eu o intrebare.in cat timp se poate recunoaste casatoria dintre o romanca si un cetatean algerian la noi in romania, si cum se poate face ... (vezi toată discuția)