avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament, conditii validitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament, conditii validitate

Buna ziua!
Doresc sa intru in posesia unui imobil in baza unui testament. va rog sa imi spuneti ce trebuie avut in atentie la redactarea actului in cazul in care persoana mai are si alti mostenitori legali. Trebuie sa am si acordul acestora. Testamentul trebuie redactat in fata notarului sau la judecatorie???
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:13, 21 Februarie 2015
testamentul trebuie autentificat la notar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament gion gion As avea nevoie de o clarificare. Acum trei ani matusa mea care nu a fost casatorita si nu a avut copii mi-a facut un testament la notar pentru garsoniera ei ... (vezi toată discuția)
Moștenire imobil și reprezentare Rita Bandici Rita Bandici Unchiul meu a decedat, apoi sotia sa. Nu au avut copii si prin testament mi-a fost lasat un imobil in Bucuresti mie si sotiei mele. Intre timp am divortat. ... (vezi toată discuția)
Testamente lasate unui nepot. dreptul (partial sau deplin) al mostenitorului rezervatar grad i? Tetriss Tetriss Buna ziua Sunt singurul nepot (fiu al parintilor) in familie. Problema sta in felul urmator: Bunicii din partea mamei au decedat, dar ambii mi-au lasat ... (vezi toată discuția)