avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Depun declaratia Intrastat?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Depun declaratia Intrastat?

Societate care face lenjerie de corp, aduce materia prima din Italia, pe baza unui document "DDT conto lavorazione", unde este trecuta doar cantitatea, fara valoare. In anul 2014, societatea a efectuat prestari servicii care depasesc pragul de 900000 lei. Intrebarea mea este daca trebuie depusa declaratia Intrastat daca si la intrare si la iesire materia prima este inregistrata doar cantitativ?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 11:09, 27 Februarie 2015
intrastatul se depune pt livrari - achizitii de bunuri, nu servicii.
Daca prestati un serviciu in lohn( nontransfer) nu se depune, chiar daca marfa s-a plimbat peste granite...
Puteti cere o parere la intrastat ( detaliati problema si veti primi raspuns - pe mail). Sunt ok in privinta aceasta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia statistica intrastat consela consela Buna seara! Am si eu rugaminte ,ma poate ajuta cineva cu declaratia statistica intrastat, in sensul ca societatea a achizitionat in cursul anului 2011 pana ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 din 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarele: Sunt societate de import-export in regim de lohn.( platitor de tva in Romania) achizitionez ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ma inregistrez in registrul intrastat? Carmen91 Carmen91 In luna decembrie 2009, am avut o achzitie intracomunitara, am facut declaratia Intrastat online si a fost respinsa, pt ca firma era necunoscuta. Cum ma pot ... (vezi toată discuția)