avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratia de avere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratia de avere

Care sunt consecintele juridice pentru un functionar public, in cazul in care nu a declarat creditul bancar in declaratia de avere (fara intetie). Completez faptul ca, exista o plangere penala la sectia de politie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 22 Februarie 2015
Fapta persoanelor care, cu intenţie, depun declaraţii de avere sau declaraţii de interese care nu corespund adevărului constituie infracţiunea de fals în declaraţii şi se pedepseşte potrivit Codului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile de avere si de interese wap54 wap54 Buna ziua, Va rog frumos sa imi specificati daca persoanele care apar pe site-ul Directiei sanitar veterinare ale unui judet cu Declaratii de avere si de ... (vezi toată discuția)
Statut functionar public Fatu Lucian Fatu Lucian Am marea rugaminte , daca se poate , sa fiu lamurit intr-o problema . Daca un functionar public angajat intr-o institutie bugetara are statutul de asociat , cu ... (vezi toată discuția)
Declarația de avere privind jocurile de noroc! Andrei1995pch Andrei1995pch Declarația de avere privind jocurile de noroc! Buna ziua, o persoana care a câștigat 70.000 de lei la pariuri sportive, are obligația de a trece suma ... (vezi toată discuția)