avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile si responsabilitatile unui medic REZIDENT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile si responsabilitatile unui medic REZIDENT

Mi s-ar putea sugera o sursa credibila si ampla in care se detaliaza exact care sunt DREPTURILE si RESPONSABILITATILE unui medic REZIDENT? O persoana cunoscatoare in domeniul legal cred ca ar putea raspunde in mai putin de 60 de secunde :) M-ar ajuta o sursa mult mai particularizanta / specifica fata de drepturile si libertatile care apar, de exemplu, in Constitutie ;) Cu multe multumiri, as putea oferi oricand expertiza in domeniul meu, fiind arhitect.

Alte discuții în legătură

Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)
Asigurare de raspundere civila profesionala llp_llp llp_llp Stiti cumva daca exista vreo societate de asigurari care incheie polite de raspundere civila profesionala pentru functionarii publici si in ce conditii? Exista ... (vezi toată discuția)
Medierea in domeniul medical -malpraxis Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Acest week-end, a avut loc mult asteptata Conferinta: [b]\\"Malpraxisul medical - Metode alternative de rezolvare a conflictelor din domeniul ... (vezi toată discuția)