avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor la recalcularea pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor la recalcularea pensiilor

buna seara ,am o intrebare la dumneavoastra: din 2009 pana in 2011 am fost pensionar pe caz de boala ,in 2011 luna octombrie am iesit la pensie de drept as avea o intrebare daca intru si eu la recalcularea pensilor .din 2011 pana in 2013 .unde prevede recalcularea pensilor anuntate de ministerul muncii in luna decembrie.VA MULTUMESC.

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:25, 23 Februarie 2015
Nu va incadrati la recalcularea privind aplicarea indicelui de corectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor Anniko Anniko Am citit un articol referitor la faptul că \\"Aproximativ 210.000 de pensii vor fi recalculate, incepand cu data de 7 noiembrie 2013 \\" din care am înţeles ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie-aplicare indice de corectie ch52samuel ch52samuel Buna ziua!Am iesit la pensie pentru limita de varsta(initial) incepand cu data de 27 iunie 2011.Prin neaplicarea prevederilor art 170 din legea 263/2010 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie getaz getaz am fost pensionar invaliditate gr.ii iar din 2o.12 .2012 am esit la pensie limita de varsta,am solicitat pensia cea mai avantajoasa,eu pot beneficia de aceasta ... (vezi toată discuția)