avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare mostenire padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare mostenire padure

Buna seara , am rugamintea de a ma ajuta si pe mine sa-mi recuperez 10 prajini de padure cuvenite ca mostenire in urma decesului ambilor parinti ! Am facut succesiunea , platesc impozitul si pentru aceasta suprafata dar cei de la registrul agricol din primarie imi zic ca nu stiu unde anume e gaseste padurea . Nici eu nu cunosc locatia deoarece ultimul parinte nu mi-a aratat hotarul acestei parcele , moartea survenind in mod neasteptat . Banuiesc ca functionarii de la primarie , in speta cei de la reg. agricol in mod voit si intentionat ascund aceasta suprafata pentru ca ulterior sa renunt la ea , aceasta suprafata urmand a fi vanduta proprietarilor de gatere din zona , cum s-a mai intamplat in cateva zeci de astfel de situatii . Vin deci sa intreb : cum pot proceda spre recuperare si daca exista cai legale pentru a intra in possie ? Suprafata respectiva exista scriptic in rolul agricol dar fizic nu se regaseste niciunde ! Am facut si cateva demersuri la Ocolul silvic din zona arondata dar acestia m-au dirijat tot spre primarie spunandu-mi ca acolo trebuie sa se regaseasca schitele tuturor terenurilor , proprietarilor etc ! Cu toata stima , I. Gherasim
Ultima modificare: Duminică, 22 Februarie 2015
zott, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 22:29, 22 Februarie 2015
Din actul de proprietate nu reiese nimic?? Terenul respectiv ar trebui individualizat prin suprafata, vecinatati. Este intabulat in cartea funciara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatare faneata andreipalcu andreipalcu buna seara. am o mare nelamurire... detin o proprietate privata intabulat, CF cu titlul de FANEATA este un teren de 4,5 HA pe care se afla de fapt padure in ... (vezi toată discuția)
Cadastrare teren forestier - probleme cu primaria stanescu2 stanescu2 Buna seara, In data de 15.12.2017 am primit pe adresa mea de domiciliu din Bucuresti o notificarea prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca Primaria ... (vezi toată discuția)
Furt din padure privata Mitimag Mitimag Buna ziua, As dori sa aflu cum ma pot proteja impotriva furtului din padurea pe care o detin cu acte legale. Suspectez ca furtul este efectuat de o ... (vezi toată discuția)