Buna seara , am rugamintea de a ma ajuta si pe mine sa-mi recuperez 10 prajini de padure cuvenite ca mostenire in urma decesului ambilor parinti ! Am facut succesiunea , platesc impozitul si pentru aceasta suprafata dar cei de la registrul agricol din primarie imi zic ca nu stiu unde anume e gaseste padurea . Nici eu nu cunosc locatia deoarece ultimul parinte nu mi-a aratat hotarul acestei parcele , moartea survenind in mod neasteptat . Banuiesc ca functionarii de la primarie , in speta cei de la reg. agricol in mod voit si intentionat ascund aceasta suprafata pentru ca ulterior sa renunt la ea , aceasta suprafata urmand a fi vanduta proprietarilor de gatere din zona , cum s-a mai intamplat in cateva zeci de astfel de situatii . Vin deci sa intreb : cum pot proceda spre recuperare si daca exista cai legale pentru a intra in possie ? Suprafata respectiva exista scriptic in rolul agricol dar fizic nu se regaseste niciunde ! Am facut si cateva demersuri la Ocolul silvic din zona arondata dar acestia m-au dirijat tot spre primarie spunandu-mi ca acolo trebuie sa se regaseasca schitele tuturor terenurilor , proprietarilor etc ! Cu toata stima , I. Gherasim