avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratiere

Buna ziua am si eu o întrebare am avut o suspendare pentru futr si am comis a doua fapta tainuire acum sunt la curtea de apel daca se da gratiere beneficiez si cât execut din 3 ani si o luna pedeapsa. Va multumesc
Nu se da nici o gratiere.
Daca ati savarsit a doua infractiune in termenul de incercare, vi se revoca suspendarea si o sa executati amandoua pedepsele adunate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratiere-dosare pe rol oltul oltul daca intervine gratierea voi fi eliberati cei condamnati definitiv la inchisoare? ce se intampla cu dosare pe rol? nimic (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa valmar68 valmar68 Am avut o condamnare cu suspendare de 6 luni.In perioada de proba(2 ani si 6 luni)am comis o noua infractiune pentru care am fost condamnat la 6 luni si ... (vezi toată discuția)
Gratierea unei pedepse suspendare conditionat . nelamurire !!! razvanpopescu razvanpopescu Conform art.120 alin.2 gratierea are efect si asupra pedepselor suspendate conditionat . EX : avem o pedeapsta de 3 ani care se suspenda conditionat => ... (vezi toată discuția)