avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare pentru indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare pentru indemnizatia de somaj

Ce acte trebuie depuse la AJOFM?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:48, 9 Decembrie 2011
S-a discutat recent pe forum

www.avocatnet.ro/content/for...
De ce se cer acte de studii, daca la cuantumul ajutorului de somaj nu conteaza studiile absolvite, ci stagiul de cotizare. Sau am fost informata gresit?
Multumesc!!!
Nu ati fost gresit informata.
Conform pregatirii dvs vi se va gasi un loc de munca.
Buna ziua as avea cateva intrebari daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri as fii foarte recunoscatoare ,sunt anul 1 la Drept ID si as vrea sa stiu daca pot lua somaj in conditiile in care nu am lucrat niciodata,dar in cazul in care fac cerere de intrerupere a studiilor pot primi somaj astept raspuns va rog multumesc mult de tot o zii buna!?
Nu, nu puteti beneficia de indemnizatie de somaj. Trebuia ca in termen de 60 de zile de la absolvirea liceului sa va inscrieti in cautarea unui loc de munca la AJOFM. Presupun ca nu ati facut-o

Alte discuții în legătură

Somaj pentru absolventii de facultate filipaurel filipaurel Buna ziua, Sint student in anul III,daca nu gasesc un post sa ma angajez am dreptul la somaj?Ce acte sint necesare? ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii nicoleta22 nicoleta22 este posibil ca dupa terminarea facultatii sa primesc somaj? mentionez ca sunt la masterat in alt judet, am terminat facultatea anul acesta si nu am un loc de ... (vezi toată discuția)
ªomaj fãrã licenþa monica_1989 monica_1989 Bună ziua! Am terminat facultatea însă licenţa doar în februarie vreau să-mi dau. Pot obţine şomaj fără licenţă, şi dacă da, ce acte am ... (vezi toată discuția)