avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plata drepturi
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plata drepturi

Buna ziua,
La liceele vocationale (sportive), se intampla ca in urma selectionarii unui elev la o anumite echipa de forbal sau handbal etc, scoala sa primeasca o suma de bani. Din aceasta suma, o parte ii revine profesorului care l-a pregatit ani de zile pe respectivul sportiv (atlet, fotbalist, handbalist etc).
Buna.
Daca respectivul profesor, care l-a pregatit pe acel elev, intre timp a iesit la pensie, ce alte retineri trebuie facute pe suma respectiva in afara impozitului si somajului (nefiind persoana cu contract in scoala noastra). Se mai retin restul contributiilor angajat / angajator?
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Sport-ÎnvĂȚĂturĂ Mădă.6 Mădă.6 Un băiat de 18 ani este atlet în cadrul unui club sportiv. După ce a obținut titluri importante (ce mai important-Campion European la Alergare Montană) ... (vezi toată discuția)
Sportul la romani trope_doi trope_doi In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat. Se ... (vezi toată discuția)
Modificare contract sportiv minor federatie sportiva jondoe1 jondoe1 Buna ziua, intrebarea mea este: Un contract de jucator[sportiv] se considera in continuare valabil daca federatia modifica date din contract fara a se face ... (vezi toată discuția)