avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

buna ziua o persoana are salariu minim pe economie (690ron)din care are o proprire de 250ron ,a mai primit o executare silita in ianuarie de la alt credit si urmeaza sa fie pusa in aplicare,iar acum a primit o somatie de la un card de credit in valoare de 1900ron .intrebarea este cum vor evolua lucrurile? se poate ca ultimile 2 credite sa se cumuleze( o data ce la cardul de credit a fost trimisa o instintare de proprire pe contul,care sa si pus in aplicare ,de aceia s-a ajuns in aceasta situatie rata de la card este trimisa in contul creditului cu executarea din ianuarie) va multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:45, 24 Februarie 2015
Nu se poate pune poprire pe mai mult de 1/2 din venitul salarial, indiferent câte urăriri silite sunt în desfășurare față de debitorul respectiv.
BUNA ZIUA DAR IN AFARA DE PROPRIREA PE SALARIU SE MAI POATE AJUNGE SI ALTE MASURI DE RECUPERARE (DACA PERSOANA NU ARE ALTE BUNURI)
Nu înțeleg întrebarea. Dacă nu aveți alte bunuri, ce alte măsuri de recuperare s-ar putea lua? !
Poate nu ați observat @Lorelei ca v-am editat mesajul scris cu majuscule, asa ca va rog sa nu mai scrieți cu majuscule, mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita societate recuperatoare Marius2004 Marius2004 Buna ziua. In 10.12.2005 sotia mea a luat un credit pentru achizitionarea de bunuri in valoare de 332.76 Ron de la o IFN. Numarul ratelor a fost de 8. Dupa ... (vezi toată discuția)
Se pot executa bunurile comune in urma neplatii unor rate de catre un sot? otonel otonel Am si eu o problema care ma nelinisteste si cred ca aicea o sa gasesc un raspuns competent Sotia are restante la o descoperire de card de vreo 3400, cardul de ... (vezi toată discuția)
Card ifn executat silit anysca anysca Buna seara . Acum cativa ani(4 ) am contractat un credit nevoi personale la un magazin prin ifn (nu dau nume) , cumparand un frigider si un aragaz . Acum 2 ani ... (vezi toată discuția)