avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract servicii comerciale cu un SRL?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract servicii comerciale cu un SRL?

Este posibil ca in cadrul unui SRL conducerea departamentului comercial sa fie externalizata (printr-un contract de prestari servicii) de catre un alt SRL care are numai un angajat? Ce implicatii juridice si fiscale sunt?
Cel mai recent răspuns: hgabi , utilizator 12:34, 23 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
As dori sa detaliez un pic: firma care auditeaza activitatea dep. de contabilitate are anumite precizari cu privire la externalizarea acestui serviciu, de aceea mai caut si alte opinii cu privire la acest subiect. Concret s-a facut referire la la faptul ca activitatea comerciala ar putea fi interpretata ca activitate dependenta.
Din punct de vedere fiscal contractul de conducere al activitatii comerciale de catre o
persoana juridica poate fi interpretat ca activitate dependenta ?
As dori si alte opinii argumentate.
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
hgabi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate din cadrul firmei gestionata de un alt srl suciu_diana suciu_diana Buna ziua, se poate interpreta ca fiind munca dependenta daca in cadrul unui SRL se contracteaza (prestari servicii) cu o alta firma, ca aceasta sa ... (vezi toată discuția)
Concediere prin desfiintarea postului VALI2009 VALI2009 Buna ziua, As dori sa va supun atentiei un caz , si, in masura in care se poate, as dori unele sfaturi . Eu sunt angajata a unei companii multinationale ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii fara angajati onyx onyx - SRL avem ca activitate si servicul calculatoarelor,suntem 2 asociati, si nu avem nici un angajat . - Pentru a putea emite facturi pentru prestari service ... (vezi toată discuția)