avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Apartament cumparat cu credit prima casa, mutare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Apartament cumparat cu credit prima casa, mutare ipoteca

am cumparat un apartament cu credit pt prima casa. ulterior mi-am construit o vila, pretul acesteia depasind cu mult pretul apartamentului. in ce conditii pot muta ipoteca de pe apartament pe vila, ca sa pot vinde apartamentul in baza caruia am primit creditul? care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? am sanse? multumesc f mult
Cel mai recent răspuns: Minufire , utilizator 12:56, 2 Martie 2017
Aveti interdictie de vanzare 5 ani de la acordarea creditului?In astfel de contracte garantate de stat aveti aceasta interdictie, indiferent daca achitati integral creditul mai devreme.
da, pe contractul incheiat scrie ca nu-l pot instraina 5 ani. dupa acesti 5 ani pot schimba garantia? cui ma pot adresa? multumesc f mult
Luati legatura cu banca la care a-ti facut contractul de credit.
Buna ziua! Imi puteti spune daca ati reusit sa mutati ipotecat de pe ap cumparat prin prima casa? Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot deveni coproprietar pe apartament? ion + ion + Am contribuit cu avansul de 15% din pretul unui apartament de 3 camere. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit pe numele fetei mele care indeplinea ... (vezi toată discuția)
Prima casa - pot vinde mai devreme de 5 ani? benibeni benibeni Buna ziua, Am achizitionat de curand o locuinta prin prima casa pe care as fii tentata s-o vand in urmatoarea perioada. Conform ctr de garantare cu FNGCIMM, ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare cu ipoteca LaurentiuDinu LaurentiuDinu Am un apartament cu 2 camere pe care este pusa ipoteca in favoarea bancii de unde am luat credit. Doresc sa-l vand si sa cumpar unul cu 4 camere platind ... (vezi toată discuția)