avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Persoana grad 2 accentuat handicap, impozit salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Persoana grad 2 accentuat handicap, impozit salariu

Buna ziua, sunt o persoana cu handicap grad 2 accentuat, sunt angajat cu un salariu brut de 1231, stiu ca nu trebuie sa platesc impozitul pe salriu, dar nu am anutat la firma ca sunt persoana cu handicap de frica sa nu ma da-a afara, intrebarea mea este ,, pot sa ma duc la finate sa cer impozitul pe sariu pe anul care a trecut si cam ce suma mi-ar reveni pe luna din impozit? " am auzit ca se poate dar nu stiu sigur,

va multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit salariu persoana cu handicap stancu86 stancu86 Buna ziua, din 2011 sunt angajat iar de 4 ani sunt persoana cu handicap, grad accentuat. In toți acești ani eu am plătit impozit pe salariu iar ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)
Impozit salar persoana handicap bigwolf bigwolf Buna ziua! Am adeverinta de persoana cu handicap accentuat. Am depus o copie la firma unde sunt angajat, pentru a fi scutit de plata impozitului pe salariu. ... (vezi toată discuția)