avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Buna ziua,
Daca am facut contestatie impotriva procesului verbal de contraventie fara a solicita certificat de grefa mai trebuie sa imi predau permisul la politie in termen de 5 zile daca am pierdut procesul? Mentionez ca mi-am ridicat permisul la terminarea pedepsei complementare de 30 de zile cand s-a petrecut evenimentul!
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: bobi1968 , utilizator 18:32, 23 Februarie 2015
Pai e plangere contraventionala sau penal? ca nu mai intelegem nimic :)
Ce s-a intamplat mai exact?
Nu este penala! Retinere permis pentru 30 zile cu amenda de 320 lei!
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
bobi1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda neacordare prioritate pietoni kmalone kmalone Azi am primit o amenda pentru neacordare prioritate pietoni mi s-a suspendat permisul pe 30 de zile si o amenda contraventionala de 140 de lei.Am primit ... (vezi toată discuția)
Prescriptie suspendare permis romi_codrean romi_codrean salut as vrea sa aflu pareri in urmatoarea speta cu care se confrunta un coleg in mai 2007 a fost surpris in timp ce circula in localitate cu 104 km/h adica ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi ridic permisul de conducere dupa perioada de suspendare chiar daca am depus cotestatie? titisor33 titisor33 Sunt din Iasi si lucrez la o firma de distributie de piese auto si pe data de 10 mai la iesirea din orasul Tg. Mures spre Reghin am fost oprit ... (vezi toată discuția)