avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer sau demisie loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer sau demisie loc de munca

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o problema? Am inteles ca in sectorul privat nu mai exista transferul de la un loc de munca la altul? Eu din cauza navetei pe care o fac (60km) in fiecare zi mi-am cautat si am gasit un loc de munca mai aproape. Am fost la actualul angajator si i-am spus problema mea si mi-a raspuns ca nu ma poate ajuta cu nimic si nici nu vrea sa auda ca plec, ca nu ma lasa. Acum dilema mea este: daca imi dau demisia de la actualul loc de munca mai am continuitate la urmatorul loc de munca? In cat timp trebuie sa ma reangajez ca sa nu pierd continuitatea? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: damy888 , utilizator 19:34, 23 Februarie 2015
Daca va dati demisia , atunci cum se termina preavizul trebuie sa va angajati pentru a avea continuitate.

de exemplu: daca imi dau astazi demisia fara preaviz pot sa ma angajez maine?
Da, va puteti angaja si cu aceeasi data cu care va inceta raportul de munca vechi.
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul de la un loc de munca la altul - valexandra valexandra Buna ziua, Ma poate ajuta si pe mine cineva, cu cateva sfaturi in ceea ce priveste problema de mai jos? Eu vrea sa plec de la actualul loc de munca , la alt ... (vezi toată discuția)
Demisie sau transfer? Alice85 Alice85 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o nalamurire.Sunt in concediu pentru crestere copil pana la 2ani.Copilul are 1an iar eu mi-am gasit un nou loc de ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcerea la locul de munca din concediu creștere copil Dana.m. Dana.m. Buna seară va rog sa ma ajutati cu un sfat in situatia mea: sunt in concediu pentru cresterea copilului si as dori sa ma întorc la locul de munca. Copilul ... (vezi toată discuția)