avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... 392B facturi telefon, gaze, curent
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

392B facturi telefon, gaze, curent

Pt. 392B trebuie luate in calcul si facturi de telefon, gaze, curent?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 20:49, 23 Februarie 2015
Se pot lua in considerare daca exista un ctr de inchiriere sau de comodat din care rezulta ca spatiul care a generat aceste cheltuieli a fost folosit in scopul desfasurarii activitatii economice
In contract trebuie specificata cota procentuala utilizata, in cazul in care nu este folosita intreaga suprafata, iar cheltuielile se vor deduce proportional in functie de acea cota.
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa karinal karinal Daca in contractul de comodat pentru sediul profesional al PFAului nu am specificat suprafata camerei in care imi voi desfasura activitatea, cum pot sa deduc ... (vezi toată discuția)
Pfa-deduceri de impozit Mircea Cristian Mircea Cristian Nu m-am lamurit ce deduceri din impozit pot face!!! 1.Cit,partial,din facturile de lumina,gaz,apa,telefon: a)e functie de cota de suprafata pe care o ocup cu ... (vezi toată discuția)
Pfa Thanis Thanis Ce cheltuieli cu utilitatile pentru sediu ( telefon, curent electric, intretinere ) se pot deduce din profitul realizat ca PFA? (vezi toată discuția)