avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Am o salariata care ocupa functia de laboranta in cadrul sectiei chimice. Obiectul de activitate al firmei este producerea energiei electrice si termice. Pe langa atributiile specifice postului mai este responabila si cu gestionarea substantelor periculoase si a precursorilor de droguri conform legislatiei in vigoare. Intrebarea mea este daca exista vreo obligativitate legislativa ca in fisa postului sa am cuprinse si atributii de gestionar conform Legii 22/1969 legea gestinarului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 24 Februarie 2015
Daca este responabila si cu gestionarea substantelor periculoase si a precursorilor de droguri conform legislatiei in vigoare, atunci fisa postului ar trebui sa cuprinda si atributii in acest sens.
am uitat sa precizez ca in ceea ce priveste atributiile de responsabil cu gestionarea substantelor periculoase si a precursorilor de droguri, ea a fost numita responsabil cu decizie interna la care are anexate responsabilitatile si atributiile specifice ptr. aceasta.
In acest caz, nu cred ca mai trebuie sa fie adugate alte atributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce spune legea despre detinerea acid azotic? ipop72 ipop72 daca se poate sa-mi oferiti niste linkuri cu ceea ce prevede legea despre detinerea de acizi azotic,clorhidric...VA MULTUMESC MULT! (vezi toată discuția)
Gestionar- legea 22/1969 oana ristea oana ristea Va rog sa ma ajutati cu lamurirea unei situatii. Lucrez intr-un laborator care are in dotare o magazie de reactivi. Exista un laborant care pe langa sarcinile ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,domnule popa gheorghe an calitate dumneavoastra de ... marian39 marian39 Buna seara ,Domnule POPA GHEORGHE an calitate dumneavoastra de cunoscator al legislatie an vigoare de produse si substante interzise va rog frumos sa ... (vezi toată discuția)