avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cercetare nefondata, ajutor!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cercetare nefondata, ajutor!!!

Buna ziua, sunt nou pe aici, dar as avea nevoie de ajutor.
Am fost angajat 5 ani la o firma de curierat si la plecare au aparut problemele. Primii 4 ani am fost angajat ca sofer si ultimul an ca sef de statie (nefiind modificata functia pe cartea de munca). Am incetat activitatea pe 08.05.09 cu preaviz de 15 zile. Problemele au aparut peste o luna, cand fostul meu sef mi-a adus acuzatii de furt. Sau livrat colete, sau incasat bani si aceste colete au fost scanate in program intern ca fiind plecate catre destinatar. Chitante nu exista, doar cele de la client. Mi-a fost prezentata o chitanta cu scrisul meu si cu o alta semnatura. Azi a venit la mine cu un fost coleg care a declarat ca am facut impreuna aceste furturi (eu nefiind angajat la ei de o luna). Acum urmeaza sa primesc o citatie de la politie pentru cercetare. Cartea de munca mi-a fost eliberata, garantia oprita in acesta perioada la fel, doar nota de lichidare nu a ajuns la mine. Vroiam sa stiu ce sa fac daca sunt chemat la politia sa declar ceva sau in instanta. Precizez ca in acea perioada nu eram angajat, nu am semnat pentru gestiunea acelor chitante.
Va multumesc daca ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: Gsergiu , utilizator 08:03, 17 Iunie 2009
Contactati un avocat si mergeti cu el la politie pentru declaratii. Tot acesta va v-a indruma si in ceea ce priveste recuperarea garantiei oprite de fostul angajator.
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua ,mergeti si faceti declaratii clare la politei dar sfatul meu luativa si un avocat pentru bine dvs ....
multumesc pentru promtitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor- datorie către angajator silviu92 silviu92 Buna ziua! Am nevoie de puțin ajutor din partea unui avocat. Am lucrat la o firma de curierat timp de 3 luni, am fost angajat de un sub contractor si din ... (vezi toată discuția)
Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)