Inscrisurile se depun odata cu cererea de chemare in judecata. Daca la termenul pentru administrarea probelor, instanta v-a incuviintat proba cu inscrisuri, pana la urmatorul termen(sau chiar in ziua termenului) puteti depune inscrisurile.
Am contestat PV de contraventie pentru neachitarea taxei de drum. Am achitat taxa pe jumătate de an, fiind în discuție vânzarea mașinii, din diverse motive, cred că, a rămas neachitată pe cealată jumătate de an. PV de contravenție nu l-am primit, fiind trimis la altă adresă, am primit de la ANAF somație de executare, ocazie cu care am constatat că adresa specificată pe Certificatul de înmatriculare este eronată, ca număr de apartament, acolo unde de fapt a și fost trimis PV. Doresc să mai depun la Instanță Decizia ÎCCJ nr.6/2015, privind nulitatea PV dacă nu are semnătura olografă a agentului constatator. Am recunoscut în parte și vina mea că nu am verificat corectitudinea domiciliului înscris în Certificat.
Pot să apelez la această Decizie, mai ales că nu este publicată în MO, dacă mai are sau nu rost să fac aceasta, sau se va invoca tardivitatea contestației.