avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reguli de rambursarea a cheltuielilor medicale ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reguli de rambursarea a cheltuielilor medicale efectuatte in Romania suportate de statul Slovac

Buna ziua! In luna august a anului trecut am suferit un accident de munca in Portugalia. Eram angajata cu contract de munca la o firma Slovaca. M-am intors in tara unde am suferit o operatie, a fost vorba de o fractura de tibie, ce a necesitat si achizitia a doua placute de titan. Cheltuieli au fost suportate integral de mine.Am facturi care dovedesc. Ideea este ca nu pot dovedi incapacitatea mea temporara de munca, fiind vorba de 3 luni, deoarece medicul care m-a operat mi-a spus ca atata timp cat nu sunt angajata in tara nu-mi poate da medical. Pe biletul de iesire dun spital este mentionata exact perioada cat nu am voie sa calc pe picior. Prin ce metode pot dovedi eu casei de asigurari slovace incapacitatea mea de munca pana in luna ianuarie. Ei imi solicita concedii medicale. Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident auto - cercetare penala, urgentare marllo60 marllo60 In anul 2011 februarie am iesit cu masina dupa o strada care avea obligatoriu la dreapta .Dupa manevra dreapta am intors masina cu viteza mica aceasta manevra ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava 90 zile de ingrijiri medicale k1dand k1dand Buna ziua. In urma cu 10 zile am fost agresat de 2 persoane ziua in amiaza mare in timp ce ma aflam cu sotia la plimbare in urma agresiunii m-am ales cu ... (vezi toată discuția)
Somajul si concediul medical Ancuta_Cornea Ancuta_Cornea Buna seara, Mama mea a fost un an de zile in somaj...apoi s-a intors la acelasi loc de munca. Dupa 6 luni lucrate a cazut si si-a rupt piciorul (fractura ... (vezi toată discuția)