avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in lipsa unuia dintre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in lipsa unuia dintre soti

Buna ziua,

Sunt casatorita si vreau sa divortez si nu stiu conditiile ( nu avem bunuri comune si nici copii) in care se poate efectua acest lucru deoarece sotul meu nu este in tara ( este in Anglia) i-am spus telefonic l-a ce sa se astepte si nu accepta divortul. Ce vreau sa stiu daca ma puteti ajuta este urmatoarele lucruri: cum se poate desface casatoria in cel mai scurt timp, daca se poate desface casatoria in lipsa unuia dintre noi in cazul meu el fiind in Anglia.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:43, 24 Februarie 2015
In lipsa lui si a acordului lui, puteti divorta numai in instanta, va trebui sa dovediti ca relatiile sunt grav vatamate incat casatoria nu poate continua sau ca sunteti despartiti in fapt de minim 2 ani. Va trebui sa il citati acolo unde e, iar ca durata.. va dura destul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreu sa divortez!!! elvira,cristina elvira,cristina Sunt o mama in varsta de 36 de ani si am o fiica de 15 ani. Sunt casatorita de 16 ani cu sotul meu. La varsta de 7 ani a ficei mele m-am desparit de sotul meu, ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul sotiei costehard costehard Buna ziua Ma numesc X, am 48 de ani si sunt din Bucuresti Doresc sa desfac casatoria si as dori sa fac o intrebare in comunitatea avocatnet in speranta ... (vezi toată discuția)
Despagubiri divort / parat plecat din tara - domiciliu necunoscut laura13 laura13 Buna ziua, Ma aflu intr-o situatoe mai delicata. Sunt despartita de sotul meu, in fapt, din iulie 2007. Motivul a fost ca trebuia sa intretin singura familia ... (vezi toată discuția)