avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna dimineata.as dori sa-mi raspundeti ...la o mare incalceala..
Bunicii mei au cunparat acum 60ani un teren cu doua casute mici,dar au cumparat cu chitanta de mina....peste ani au daramat casutele si au cladit una noua...priblema este ca intre timpa au murit si bunicii si tatal meu (fiul lor)si este diferenta de nume ...tatal emu fiind doar fiul bunicii mele cununandu-se cu bunuicul meu vitreg tatal a ramas cu numele bunicii de fata..Problema este ca primaria Sascut nu a eliberat niciodata un ACT DE PROPRIETATE..am ofst si i-am interceptat ..si mi-au spus sa stam acolo ca nu ne da nimeni afara...dar facturilew veneau pe numele bunicului decedat....Ani in sir s-a dus tata ...bolnav fiind calca drumul la primarie casa fiind in satul Beresti ..com Sacut jud Bacau(il duceau cu vorba si-l rechemau) impozit adauga si acum pe numele bunicului,bunica muncind la colectiv i au dat jumatate hectar de pamant (culmea pe acesta avem act)dandu-l in arenda mergem anual sa ne luam productia...Intrebarea mea ar fi urmatoare......Cum putem trage la raspundere primaria ca nu au eliberat actul...(nici un fel de act)..ca macar sa putem locuii acolo cit de cit in regula...fiul bunicilor adica tatal meu fiind singurul mostenitor figurand ca fiu adoptat...(decedat din 2008.)....mama mea in viata si noi 3copii...Mentionez ca si bunicul a lucrat la ias Sascut....mai bine de 40de ani si-i elibera toate adeverintele de carew avea nevoie de la primarie..Va multumesc anticipat pentru raspuns..
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2015
LILUSA, utilizator

Alte discuții în legătură

Act de succesiune covaciualina covaciualina Buna, v-as ruga frumos daca m-ati putea ajuta cu un sfat intr-o problema de mostenire. In urma cu doua luni tatal meu a decedat,inainte de moartea sa locuia ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire Mandras07 Mandras07 Buna ziua, Doresc o Informatie daca se poate, In urma cu cati-va ani ,au Decedat Bunicii mei iar la scur timp a decedat tatal meu . Anul trecut eu impreuna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema tatăl ... Bibi60 Bibi60 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Tatăl meu care este decedat a avut un frate, care si el este decedat.Mama celor 2 frati( si ea ... (vezi toată discuția)