Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema
Tatăl meu care este decedat a avut un frate, care si el este decedat.Mama celor 2 frati( si ea decedata) a mers la primărie si a obtinut titlu de proprietate pe numele ei și al fratelui tatalui meu.Acum ,fetele care fratelui decedat vor sa intre in posesia moștenirii,anuntandu-ma de acest lucru.
Dacă nu dețin acte de proprietate, ce trebuie sa fac? Pot renunta la acea moștenire si in ce mod?
Multumesc
Daca am inteles bine: tata a avut un frate. Au decedat amandoi.
Bunica a solicitat eliberarea titlului de proprietate si l-a obtinut pe numele ei si al unchiului. Adica pe titlu apar mama si fiul.
La a cui mostenire doriti sa renuntati dvs? Tata a murit inaintea bunicii sau dupa?
Nu aveti cum sa renuntati direct la succesiunea bunicii. Ca intre bunica si dvs e tata.
Mostenitorii bunicii sunt tata si fratele sau.
Mai departe, dvs trebuie sa dezbateti succesiunea dupa tata, pe jumatatea mostenita de la bunica.
Dupa ce finalizati cele 2 succesiuni, faceti partajul cu verii dvs
Actul de proprietate pentru succesiunea bunciii este titlul.
Actul de proprietate pentru sucecsiunea tatalui va fi certificatul de mostenitor dupa bunica.
Titlu de propietate
carllyka
In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)