avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificarea publica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificarea publica

Buna ziua,

in conditiile in care, nu exista date de contact pentru o persoana fizica, vreau sa procedez la o notificare publica. Poate cineva sa imi spuna care este norma legislativa ce reglementeaza procedeul notificarii publice?

Mentionez ca este vorba de acord al coproprietarilor unui imobil, coproprietari ce nu sunt identificati la adresa respectiva si pentru care nu se gasesc date de contact la o alta adresa

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)
Anulare/blocare punct de lucru care nu are acordul ambilor proprietari ai spatiului DragosIonut DragosIonut Buna ziua, Impreuna cu o alta persoana fizica detin in coproprietate un imobil . In urma cu 2 ani am incheiat si semnat, impreuna cu cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Solutie efectuare cadastru intre mostenitori Nradu 2020 Nradu 2020 Buna ziua, in urma decesului tatălui meu ,succesiunea a fost facut intre fratii mei 3/4 si mama 1/4 plus jumatatea ei. Mentionez ca eu locuiesc cu ea din ... (vezi toată discuția)